woensdag 7 december 2011

"De Aardmannetjes Komen!"

Lommel Leeft Winter 2011-2012

Een leuk, kort digitaal animatie-filmpje dat werd gemaakt aan de hand van mijn illustraties, cartoons en decorontwerpen. De knappe, vlotte animatie werd gerealiseerd door het team van Bob Dekkers van indepth-gfx.be ... Dit filmpje is het eerste deel van een reeks promotionele animatie-trailers voor het kerstthema van de Stad Lommel voor de winter van 2011-2012. En zoals je ziet is het thema: Zweedse Aardmannetjes in Lommel! :-)

“Aardmannetjes zijn goedaardige, doch welbehaarde wezens die onder de grond leven. Eens per jaar komen ze in Zweden en Noorwegen uit hun gezellige, warme ondergrondse huiskamer om hun goede vriend, de Kerstman te helpen. Ze spelen graag muziek, dansen als de beste hun aarddansen en praten veel over belangrijke onderaardse zaken. Eens ze boven de grond zijn, fluisteren ze enkel nog. Ze halen ook af en toe een grapje met de mensen uit… Deze aardige mannetjes zijn graag geziene gasten!”
 

(Concept 2011 Luc Morren - Illustraties/tekeningen copyright Bart Proost 2011 - animatie/montage copyright Indepth-gfx 2011)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten